Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ajándék kávégép kávé vásárláshoz!

Ajándék kávégép kávé vásárláshoz!

Válogass a Verani Nespresso® kompatibilis kapszuláinkból bruttó 85.000,- Ft-értékben. Ezért az összegért több, mint 940 adag kiváló olasz pörkölésű krémes kávéhoz jutsz és adunk neked ajándékba egy SGL Flexy Auto profi fémházas kávégépet!

Egy fantasztikus kávégép és több, mint 940 adag kávé 85.000,- Ft-ért!

Amennyiben az alábbi termékek kosárértéke eléri a 85.000,- Ft összeget és továbblépsz a fizetés oldalon az összesítőhöz, gördítsd le az ajándékot kérek fület és válaszd ki a Fley Auto kávégépet. A rendelés összegzésénél látni fogod, hogy a kávégépért nem kell fizetned és indíthatod a tranzakciót. A szállítási határidőre ebben a konstrukcióban 10 munkanapra számíts!

Köszönjük, hogy benéztél webshop-unkba! Próbáld ki ezeket a fantasztikus olasz ízvilágokat:

  • Verani Cremoso 80% Arabica és 20% Robusta tartalommal a hétköznapi kényeztetésért. A családi pörkölő üzemben rendkívüli figyelemmel végzik a tökéletesen kiegyensúlyozott keverék pörkölését a tökéletes ízélményért!
  • Verani Armonico 100% Arabica tartalommal a hétköznapi kényeztetésért. A kávé pörkölése nagyon kényes folyamat, de a végeredmény garantált!
  • Verani Roma 80% Robusta és 20% Arabica kávétartalommal a legoptimálisabb üzemeltetői megoldás az igényes, krémes olasz kávé kedvelőinek.
  • Verani Decoff koffeinmentes kávé különlegesség, akik szeretik az olasz krém kávék ízét, de a koffein hatására nem vágynak. Vizes eljárással, természetes úton kivonva a koffein.

Törzsvásárlóink részére az akció nem érvényes! Amennyiben az ajánlat érdekes lehet számotokra, keressetek minket.