Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Chardonnay fűszerkeverék

Chardonnay fűszerkeverék Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.511 Ft (1.190 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bio olíva öntet - metélőhagymás 100 db Bio olíva öntet - metélőhagymás 100 db
8.990 Ft
Cserszegi fűszeres fűszerkeverék Cserszegi fűszeres fűszerkeverék
1.511 Ft
Csevapcsicsa olajos fűszerpác Csevapcsicsa olajos fűszerpác
368 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Recept ötlet a borfűszerhez:

 

1. Kentucky rostonsült csirke

 

 

 

Hozzávalók 4 személyre:

 

700 g csirkemell vagy csirkecomb

 

libazsír a sütéshez

 

1 ek Chardonnay fűszerkeverék

 

1-2 tk só

 

Elkészítés: a csontozott csirke filéket megsózzuk, meghintjük Chardonnay fűszerkeverékkel, húsverő kalapáccsal óvatosan kilapítjuk. Zsiradékkal meglocsolt, felforrósított vastagfalú serpenyőben, vagy grillen mindkét felét megsütjük. Tálalásig lefedve tartjuk.

 


 

 

3. Rántott burgonya

 

 

 

Hozzávalók 4 személyre:

 

1,5 kg héjas burgonya

 

2 db tojás, liszt, zsemlemorzsa

 

2 tk Chardonnay fűszerkeverék

 

2-3 tk só

 

Elkészítés: a héjas burgonyát bő vízben, súrolókefével, vagy műanyag dörzsivel gondosan megmossuk, vékony hasábokra, vagy 5 cm-es szeletekre felvágjuk. Megsózzuk, Chardonnay fűszerkeverékkel fűszerezzük. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő forró olajban esetleg a zsiradékkal kikent tepsiben ropogósra sütjük.

 


 

 

3. Házi coleslaw saláta (ananászos, céklás, uborkás)

 

 

 

Hozzávalók 4 személyre:

 

500 g fejeskáposzta

 

2 nagy fej vöröshagyma

 

200 g cékla, csemege uborka

 

ananász vegyesen

 

100 g sárgarépa

 

1,5 dl majonéz

 

 

Elkészítés:

 

a megtisztított megmosott káposztát, hagymát, sárgarépát, csemege uborkát (ananászt, céklát) durva konyhai reszelőn felaprítjuk, megsózzuk, kicsit állni hagyjuk. Hozzáadjuk a majonézt, cukrot és elkeverjük. Tálalásig hűtőben tároljuk.