Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Covid-19 Korona vírus

2020. 03. 23. 19:35:27
Megnyitom bögészőben

Kedves jelenlegi és leendő Partnerünk,

A Vitaminbox Kft. nevében szeretnénk kifejezni együttérzésünket minden kellemetlenség és megpróbáltatás miatt, amit a COVID-19 vírus által kialakult helyzet okoz Önnek, hozzátartozóinak és a cégének.

Munkatársaink, ügyfeleink, partnereink biztonsága a legfőbb prioritásunk.  Szeretnénk tájékoztatni, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is biztonságosan ellássuk Önöket kávéinkkal, hideg italainkkal, snackjeinkkel és szendvicseinkkel, az irodában dolgozó munkatársaik ne maradjanak minőségi termékeink és szolgáltatásunk nélkül. 

A felelősségteljes működést tartjuk szem előtt, így az elővigyázatossági és biztonsági előírásokat figyelembe véve a következő intézkedéseket vezettük be: minimálisra csökkentjük a társdalami érintkezést,  munkatársaink nagy része otthonról dolgozik, üzemeltető kollegáink pedig szigorított higiéniai előírások mellett biztosítják az árufeltöltést: szendvicsek esetén továbbra is friss beszerzésből, magyar alapanyagokból, kávé és további termékeink esetén pedig saját, meglévő készletről.

Ügyfeleinknek azt javasoljuk, hogy a biztonságos vásárlás érdekében használják ki intelligens automata rendszereink előnyeit és készpénz helyett az okos fizetési eszközöket, valamint a PayPass technológiát részesítsék előnyben.

Folyamatosan egyeztetünk megrendelőinkkel, hogy olyan megoldásokat dolgozhassunk ki a vírus okozta helyzet áthidalására, melyek összhangban vannak az igényeikkel. Az ezzel kapcsolatos javaslataikkal és a felmerült kérdéseikkel kérjük keressenek bennünket továbbra is bizalommal.

Reméljük mielőbb visszatérünk egy egészségesebb és biztonságosabb világba és továbbra is nagy Örömet okozhatunk szolgáltatásunkkal. 

Üdvözlettel,

Balogh Beáta, 
ügyvezető igazgató

 
Az oldal tetejére